Början till en fantastisk karriär.

Vi på Clinique tar hand om våra kunder.
Istället för att sälja på dem produkter bygger vi upp en relation,
lyssnar och ger professionella hudvårdstips och personliga makeupkonsultationer
. Om du är intresserad av att jobba med oss på Clinique
kan du läsa mer nedan.
Jobbmöjligheter
Om Clinique

Clinique grundades av Estée Lauder Companies 1968 och var det första kosmetikamärke som skapats av hudläkare. Produkterna säljs idag i cirka 140 länder, och Cliniques mål är precis samma idag som det var då: att erbjuda högkvalitativa och effektiva produkter som förbättrar varje hudtyp och problem. Till alla hudtoner, åldrar och kön. Märkets skräddarsydda approach och kvalitetsprodukter – alla noggrant testade och utformade med den senaste vetenskapen – har gjort Clinique till en av världens ledande hudvårdsföretag. Alla makeup- och hudvårdsprodukter är allergitestade och 100 % parfymfria.

Det finns flera olika jobbmöjligheter på Clinique - från konsult till försäljare och administrativa positioner. Mer information om de här möjligheterna finns nedan.

Naturligtvis är vi ett jämnställt företag.Administrativa positioner på Clinique

Clinique har flera olika typer av administrativa positioner: från återförsäljning till marknadsföring, produktresearch och leverantörsutveckling till ekonomi, HR och IT.

Klicka här om du vill ansöka om ett jobb på Clinique. >

Field Sales på Clinique

Vi erbjuder flera olika typer av säljpositioner på Clinique. Account Executive och Regional Education Executive visas nedan.

Account Executive

Account Executive ansvarar för flera butiker inom ett område, och arbetar med återförsäljare för att nå säljmål och att diskpersonalen representerar Clinique på bästa sätt. Om du har minst 2-3 år av försäljning kan det här vara en tjänst som passar dig. Universitetsexamen eller motsvarande arbetserfarenhet är önskvärd.

klicka här för en detaljerad jobbeskrivning>


Regional Education Executive

Regional Education Executive utbildar butikspersonalen om våra olika produkter och andra kunskaper som är nödvändiga för att nå våra standarder och säljmål. Om du har 2-3 års erfarenhet av retail management, kan kommunicera och ta fram strategier och tidigare har arbetat med utbildning kan den här tjänsten vara något för dig. Universitetsexamen eller motsvarande arbetserfarenhet är önskvärd.

klicka här för en detaljerad jobbeskrivning>


Lediga tjänster Retailer

Clinique Consultant >
 
Clinique Consultant representerar företaget ute i butikerna och erbjuder hudvårds- och makeupexpertis samt uppnår butikens och de personliga säljmålen. Om du har gått ut gymnasiet eller har erfarenhet av liknande arbete och kan arbeta flexibla arbetstimmar kan det här vara början på en lysande karriär. Tänk på att du då blir anställd av varuhuset och inte av Clinique. De fattar beslut om vilka de ska anställa.

klicka här för en detaljerad jobbeskrivning>


Counter Manager/Business Manager

Counter Manager/Business Manager ansvarar för butiksteamet och ser till att de uppnår de dagliga målen. Om du har gymnasieexamen eller motsvarande erfarenhet eller är en Clinique Consultant med rätt kunskaper kan detta vara en fantastisk möjlighet för dig. Tänk på att du då blir anställd av varuhuset och inte av Clinique. De fattar beslut om vilka de ska anställa.

klicka här för en detaljerad jobbeskrivning>


Counter Education Manager/Market Education Manager

Counter/Market Education Manager arbetar vid disken för att coacha butiksteamet. Market Education Manager utvecklar Counter Manager coachingkunskaper. Om du har gymnasieexamen eller motsvarande erfarenhet eller är en Clinique Consultant med rätt kunskaper kan detta vara en fantastisk möjlighet för dig. Tänk på att du då blir anställd av varuhuset och inte av Clinique. De fattar beslut om vilka de ska anställa.

klicka här för en detaljerad jobbeskrivning>


Account Coordinator

Account Coordinator fungerar som en länk mellan Clinique och varuhusets ledning. Några av arbetsuppgifterna är hjälpa Counter Managers coacha och utveckla teamen så at de kan ge överlägsen service och uppnå säljmål. Den här positionen innebär resor till olika butiker.  
 Om du har gymnasieexamen eller motsvarande erfarenhet eller är en Clinique Consultant med rätt kunskaper kan detta vara en fantastisk möjlighet för dig. Tänk på att du då blir anställd av varuhuset och inte av Clinique. De fattar beslut om vilka de ska anställa.

klicka här för en detaljerad jobbeskrivning>


Powered By OneLink